Kies voor de juiste uitstraling van uw voordeur
bij Focus Kozijntechniek

Een voordeur is een belangrijk aspect van uw woning. Deze deur vormt niet alleen de verbinding tussen de binnen- en buitenwereld maar draagt ook enorm bij aan de sfeer, uitstraling en het karakter van uw woning. Focus Kozijntechniek levert zowel kunststof, RVS als aluminium deuren. Naast de functie van stijlvolle entree heeft een voordeur ook de functie om tocht, geluid, en ongewenste gasten buiten te houden. Onze materiaalsoorten bieden vele mogelijkheden om deze aspecten toe te passen. Daarnaast worden al onze voordeuren standaard geleverd met een hardstenen dorpel of een kunststof dorpel van het merk Isostone.

deuren 1 deuren 2 deuren 3

Moderne designs van OBUK

Focus Kozijntechniek werkt nauw samen met fabrikant OBUK. Deze fabrikant levert jaarlijks meer dan 30.000 voordeurpanelen. Na vele jaren van ontwikkelen en materiaalanalyses staan zij voor unieke designs bestaande uit hoogwaardige materialen. De diverse designseries bestaan uit diepzwart, hoogglans of gematteerd RVS, spiegelgladde glasoppervlakken, ornamentprofielen, dieptewerking en traditionele spijlendesigns. Als u kiest voor kwaliteit en design dan biedt de nieuwste collectie van OBUK veelzijdige mogelijkheden. Bekijk hier online een selectie van diverse modellen.

Om het plaatje compleet te maken heeft u bij ons ook een ruime keuze in sierbeslag. Alle krukken, grepen, duwers, deurbellen en zelfs een brievenbus kunt u geheel naar wens uitzoeken en aan laten brengen. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Breng dan eens een bezoek aan één van onze showrooms zodat onze adviseurs u vrijblijvend van een passend advies kunnen voorzien! 

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]