Verandazonwering van Focus Kozijntechniek

Bent u in het bezit van een prachtige veranda of serre? Dan is verandazonwering eigenlijk onmisbaar. Middels deze zonwering regelt u zelf de temperatuur, warmte en lichtval onder uw overkapping. U kunt langer buiten genieten en bent beschut tegen weer en wind.

Terrassschermen en baleinzonwering

Focus Kozijntechniek levert diverse soorten verandazonwering van het merk Alluma. Voorbeelden hiervan zijn een terrasscherm en baleinzonwering. Terrasschermen zijn zowel vrijstaand als aan de gevel te bevestigen. Dankzij een speciaal ontwikkeld gepatenteerd systeem kunt u heel eenvoudig de hellingshoek verstellen zodat regenwater zelfs wordt afgevoerd tijdens een lichte regenbui. Onze terrasschermen zijn voorzien van een Somfy motor met afstandsbediening en er zijn vele mogelijkheden qua designs en kleuren zoals de uitgebreide “Trend Colors” collectie. Op onze terrasschermen van Alluma geven wij 5 jaar garantie mist alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud juist worden opgevolgd.

Naast een terrasscherm bied ook onze sfeervolle baleinzonwering vele mogelijkheden. Dit type zonwering hang aan de onderzijde van uw dak. Onze baleinzonweringsproducten van Alluma zijn standaard voorzien van profielen die aansluiten op een terrasoverkapping, handbediening en doeken uit de stijlvolle “metallic” en “Satiné” collectie. Baleinzonwering is niet geschikt voor gebruik in combinatie met terrasverwarming of halogeenverlichting.

verandazonwering-inzet-01 verandazonwering-inzet-02

Neem eens vrijblijvend contact met ons op zodat u samen met onze adviseurs kunt bepalen wat het beste type verandazonwering is voor uw woning.

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]