Focus Kozijntechniek levert ventilatieroosters
voor natuurlijke ventilatie

Het kan als prettig worden ervaren om binnen uw woningen enkele ventilatieroosters te plaatsen. Focus Kozijntechniek past dan ook steeds vaker ventilatieroosters toe bestaande uit kwalitatief hoogwaardig kunststof, zowel geïntegreerd in een kozijn als aan de bovenzijde van het glas. Er zijn vele modellen leverbaar, en ook de kleur is aan te passen aan uw kozijn. Daarnaast zijn ventilatieroosters minder inbraakgevoelig dan bijvoorbeeld een openstaand draai- kiepraam.

Op het gebied van ventilatieroosters heeft Focus Kozijntechniek een nauw samenwerkingsverband opgebouwd met Fabrikant Duco. Deze fabrikant hecht veel waarde aan duurzaamheid en vanaf de start van het ontwerp tot het realiseren van het eindproduct heeft Duco dan ook alles in eigen beheer. Drie veel geleverde producten door Focus Kozijntechniek zijn de DucoTon 10, DucoFlat 12 en de DucoTop 50, allen natuurlijk ventilerend. De ventilatieroosters van Duco ventileren 24 uur per dag met verse lucht waardoor u geniet van een optimaal binnenklimaat. Daarnaast voldoen alle producten aan de regels van het Bouwbesluit en de huidige NEN-normgeving.

ventilatierooster-01 ventilatierooster-02 ventilatierooster-05

De voordelen van ventilatieroosters

  Gezond binnenklimaat
  Goede vochthuishouding
  Voeren geuren en schadelijke stoffen af

Iedere woning heeft geschikte ramen om ventilatieroosters toe te voegen en natuurlijke ventilatie is goedkoper dan mechanische ventilatie. Breng eens een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Uden of Utrecht voor meer informatie. 

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]