Vensterbanken van Focus Kozijntechniek

Door middel van vensterbanken kunt u aan elke ruimte binnen uw woning een eigen stijl geven. Focus Kozijntechniek levert, in samenwerking met fabrikant Heering, uitsluitend duurzame, vocht- en krasbestendige producten. De betrouwbare partner Heering heeft al ruim 40 jaar ervaring, onder andere op het gebied van kunststof vensterbanken, en staat garant voor een bijzonder hoge levering servicegraad. Daarnaast hecht deze fabrikant net als Focus Kozijntechniek veel waarde aan de duurzaamheid van haar producten omtrent grondstofgebruik, levensduur en hergebruik.

Kunststof is uitermate geschikt als materiaal voor een vensterbank gezien het bestand is tegen allerlei weersinvloeden waar een vensterbank aan bloot wordt gesteld zoals vocht en warmte. Focus Kozijntechniek kan u drie series aanbieden:

Novasil, makkelijk te verwerken en krasvast

Deze vensterbanken zijn voorzien van een speciale melamine toplaag waardoor Novasil goed bestand is tegen UV straling en erg kras- en slagvast is. Daarnaast is dit materiaal tot wel 6 meter lang te monteren. De eindkappen zijn in diverse kleuren leverbaar zodat binnen elke situatie de juiste sfeer gecreëerd kan worden.

Lignodur, perfect in het geval van renovatie

In het geval van een renovatie zijn de overzetvensterbanken van Lignodur aan te bevelen. Er zijn vele uiteenlopende modellen leverbaar, allen voorzien van prachtige vormgegeven eindkappen en een hoogwaardige toplaag. Daarnaast worden deze vensterbanken eenvoudig verwerkt en zijn zij in vele kleuren leverbaar.

Lignodur Stone, kunststof met de look van natuursteen

Als u op zoek bent naar een vensterbank met de voordelen van kunststof maar de exclusieve uitstraling van natuursteen, dan is Lignodur Stone een voor de hand liggende keuze. Lignodur Stone is goedkoper dan natuursteen en leverbaar in drie steenvarianten. Daarnaast zijn deze vensterbanken voorzien van een met de facet geslepen rand wat garant staat voor een realistische natuursteen uitstraling. Lignodur Stone is eenvoudig te monteren, zelfs in lange lengtes. 

raamdorpel raamdorpel3 raamdorpel4

Bezoek onze showroom

Heeft u interesse in mooie nieuwe vensterbanken welke naadloos aansluiten op de rest van uw interieur? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]