Splendid Pliss raamdecoratie van Focus Kozijntechniek

Er zijn vele vormen van raamdecoratie. Focus Kozijntechniek heeft in het brede assortiment onder andere de stijlvolle “Splendid Pliss” van het kwaliteitsmerk KeJe opgenomen. Dit raamdecoratieproduct is voorzien van een geïntegreerd aluminium frame. Onze specialisten komen de plissé bij u op locatie plaatsen zonder boren of schroeven, maar door middel van een dubbelzijdige magneetband. Een groot pluspunt is de handgreep, welke is geïntegreerd in de treklijst waardoor deze op een door u gewenste stand kan blijven staan. Daarnaast kan de Splendid Pliss zowel van boven naar beneden worden bediend als andersom.

Onderstaand enkele voorbeelden van de Splendid Pliss raamdecoratie welke in vele kleuren leverbaar is.

speedypliss-03 speedy-pliss-02 zonwering 1 Speedy Pliss - Decoratief A Speedy Pliss - Duo D Speedy Pliss - Niet doorschijnend B Speedy Pliss - Verduisterend C

Naast de Splendid Pliss kunt u bij Focus Kozijntechniek ook terecht voor raamdecoratie welke perfect geschikt is voor toepassingen in een slaapkamer. De verduisterende “Day ’n Night” is namelijk een opvouwbare raamdecoratie bestaande uit twee soorten stoffen zodat het licht naar uw wens wordt toegelaten of juist wordt geblokkeerd. 

Al met al een erg veelzijdig product op het gebied van raamdecoratie. Voor meer informatie kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]