Showroom Focus Kozijntechniek Leerdam

Focus Kozijntechniek Leerdam gaat verhuizen. Per 1 juni 2016 sluiten wij de deuren van onze showroom in Leerdam. Binnenkort kunt u bij Focus kozijntechniek Eindhoven terecht voor persoonlijk advies, productie, montage en afwerking van diverse kwalitatief hoogwaardige producten zoals kunststof en aluminium kozijnen, ramen en deuren, gevelbekleding, zonwering, raamdecoratie, dakkapellen en overkappingen.

Onze vakmensen hebben ruime ervaring opgedaan door middel van vele jaren werkervaring in de praktijk. Zij leggen dan ook altijd de ‘focus’ op u en uw woonwensen en ontzorgen u van de start tot het eind van een project. Focus hanteert vele garanties en is aangesloten bij diverse keurmerken. Zo zijn bijvoorbeeld alle vestigingen aangesloten bij het VKG keurmerk.

Wij werken in vele regio's waaronder Utrecht, Leerdam, Uden/Veghel en Eindhoven. Mocht u interesse hebben, maken wij een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

U kunt uiteraard ook een bezoek brengen aan een van onze showrooms in Uden of Utrecht en binnenkort ook Eindhoven en bekijk met eigen ogen onze veelzijdige producten in een realistische bouwsfeer. Wij ontvangen u graag onder het genot van een vers kopje koffie of thee!

 

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

Belangrijke informatie voor u

 

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]