Focus Kozijntechniek Eindhoven

Bij Focus kozijntechniek Eindhoven kunt u terecht voor persoonlijk advies, productie, montage en afwerking van diverse kwalitatief hoogwaardige producten zoals kunststof en aluminium kozijnen, ramen en deuren, gevelbekleding, zonwering, raamdecoratie, dakkapellen en overkappingen.

Onze vakmensen hebben ruime ervaring opgedaan door middel van vele jaren werkervaring in de praktijk. Zij leggen dan ook altijd de ‘focus’ op u en uw woonwensen en ontzorgen u van de start tot het eind van een project. Focus hanteert vele garanties en is aangesloten bij diverse keurmerken. Zo zijn bijvoorbeeld alle vestigingen aangesloten bij het VKG keurmerk.

Wij werken in vele regio's waaronder Utrecht, Uden/Veghel en Eindhoven. Mocht u interesse hebben, maken wij een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

U kunt uiteraard ook een bezoek brengen aan een van onze showrooms in Uden of Utrecht en Eindhoven en bekijk met eigen ogen onze veelzijdige producten in een realistische bouwsfeer. Wij ontvangen u graag onder het genot van een vers kopje koffie of thee!

Adresgegevens

Brussellaan 2b, 5628 TC Eindhoven, Tel. 040-3033257
KvK-nummer: 65257375

 

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]