Screens

Screens zijn een duurzame vorm van zonwering welke zowel geschikt zijn voor particulier maar ook voor professioneel gebruik. Oorspronkelijk werd deze vorm van zonwering ontworpen voor grote projecten zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen maar inmiddels ziet u ook erg veel screens schitteren op de ramen van woningen. Focus Kozijntechniek heeft een nauwe samenwerking met fabrikant Alluma welke jarenlange ervaring heeft met de productie van screens. Zij werken met een volledig windvast- en een betrouwbaar Ritz-sluitsysteem.  

Een screen werkt ongeveer hetzelfde als een rolluik omdat ook bij dit product het doek tussen twee geleiders naar beneden glijd. Het screendoek heeft een open structuur omdat het wordt geweven uit draden van glasvezel. Zij geven overdag goed zicht naar buiten maar belemmeren de inkijk naar binnen waardoor u geniet van privacy. Daarnaast beschermen zij uw interieur tegen zon en warmte. Ook gedurende de winterperiode leveren screens een groot voordeel op, zij werken namelijk energiebesparend.

Focus op de voordelen van screens

overal toepasbaar in elke denkbare maat
standaard geleverd met ingebouwde motor
lichtafsluitend
strak en rimpelloos doek
windvast
insectenwerend
screen-inzet-01

Screens, een veelzijdige en moderne vorm van zonwering. Mocht u hier meer over willen weten dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Uden of Utrecht.

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]