Schuifdeuren en schuifpuien

Als u kiest voor een schuifdeur of schuifpui bespaart u veel ruimte omdat u geen rekening hoeft te houden met openslaande deuren. Focus Kozijntechniek levert deze producten tegen scherpe prijzen zowel in kunststof als in aluminium.

Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van een schuifdeur of een schuifpui. Zo kan er worden gekozen voor een enkele schuifpui met één deur, een dubbele schuifpui met twee deuren, een schuifdeur, een hefschuif of een schuifkieppui welke ideaal is voor kleinere afmetingen.

schuifpui schuifpui2 schuifpui4

De verschillende soorten schuifpuien

Een schuifpui is een schuifdeur welke van links naar rechts schuift en met een kruk of greep wordt afgesloten. De hefschuifpui tilt zichzelf op via wielen en schuift daarna pas van links naar rechts. Het voordeel hiervan is dat de wielen niet continu belast worden en dat de pui op elk gewenst punt vastgezet kan worden. Bij een schuifkieppui kan de schuifdeur in kiepstand worden gezet net als een draai-kiepraam. Elke pui kan onder andere worden voorzien van een ventilatierooster, een roedeverdeling tussen het glas en zonwerend glas.

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Kom eens langs in onze showroom zodat we u persoonlijke opties kunnen bekijken. 

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]