Rolgordijnen van Focus Kozijntechniek

Rolgordijnen kunnen in vrijwel elke ruimte binnen uw woning worden toegepast. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren, stoffen en dessins en worden altijd op maat gemaakt. Focus Kozijntechniek heeft een nauwe samenwerking opgebouwd met fabrikant Rol Techniek Benelux welke jarenlange ervaring heeft binnen de zonweringbranche. Service, kwaliteit en klantgerichtheid, dat is waar Focus Kozijntechniek en Rol Techniek Benelux voor staan.


Yana rolgordijnen

Een type rolgordijn wat standaard is opgenomen in ons assortiment is de “Yana”. Middels deze compacte cassette systemen worden de rolgordijnen gemonteerd op de glaslatten van de kozijnen van uw draai- kiepramen. De Yana is leverbaar in meer dan 60 kleuren, prints en stoffen waarbij u ook kunt kiezen uit verduisterende kleurtinten.

Yana Plus rolgordijnen

In tegenstelling tot de Yana bestaat de Yana Plus uit twee lagen stof waaronder een transparante en een niet transparante baan. Hierdoor kunt u een speelse lichtval creëren binnen uw woning. Het cassette systeem van Yana Plus wordt net als de Yana op de glaslatten van uw kozijnen gemonteerd. De draai- kiepfunctie van uw raam blijft intact zodat u heerlijk kunt blijven ventileren zonder dat het rolgordijn in de weg zit.

De vele pluspunten van Yana en Yana Plus

Toepasbaar op alle draaikiep- en vaste ramen
Geen boorgaten maar geplaatst op de glaslatten
Voor aluminium, houten en kunststof kozijnen
Geleiders en cassette leverbaar in vele kleuren
Bediening door kettingsysteem
Bieden geen inkijk, dus veel privacy


Rolgordijnen zijn dus een veelzijdige en sfeervolle aanvulling op uw woning. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.    

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]