Projecten van Focus Kozijntechniek

Op deze pagina vindt u een greep uit eerder gerealiseerde projecten.
Door te klikken op een bepaald project vindt u specifieke en uitgebreide informatie.

Projecten van

Fam. van Klaveren, Den Dungen

Twee dakkapellen woning voor de familie van Klaveren

De heer en mevrouw Klaveren hebben ons benaderd om twee dakkapellen te vervaardigen voor hun nieuwbouw woning te Den Dungen. Wij hebben een vrijblijvende afspraak bij heer en mevrouw op locatie gemaakt om door te spreken wat de mogelijkheden zijn. Al gauw waren ze het er over eens dat wij hun wensen konden vertalen in een dakkapel zoals zij deze voor ogen hadden.

Omdat het een regenachtige periode betrof, hebben wij besloten om de dakkapellen geheel in onze werkplaats te vervaardigen en op locatie met een kraan op het dak te takelen. We hebben naast onze gegevens van het inmeten ook een bouwtekening mogen ontvangen waarop alle maten exact staan aangegeven.

Toch blijkt er op locatie aangekomen, een detail in de afwerking niet geheel te zijn zoals de dakkapel bij de buren trof. Wij troffen die dag prachtig weer, dus nadat de kraan het geheel op het dak heeft getakeld, passen wij de dakkapel aan. Wij hebben altijd extra materialen bij ons om kleine aanpassingen op locatie te kunnen doen, dus dit gaf in dit geval geen enkel probleem.

De heer en mevrouw van Klaveren hebben aangegeven ontzettend blij te zijn met het resultaat. Met dit prachtige weer kunnen zijn zeker gaan genieten van de extra lichtinval die de dakkapellen nu genereren.

< Terug naar alle projecten van Showroom Uden

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]