Projecten van Focus Kozijntechniek

Op deze pagina vindt u een greep uit eerder gerealiseerde projecten.
Door te klikken op een bepaald project vindt u specifieke en uitgebreide informatie.

Projecten van

Fam. v. d. Sman, Best

Deze prachtige woning van familie v. Sman uit Best wordt voorzien van nieuwe kozijnen en een dakkapel.

De famile van der Sman was er aan toe om hun hun karakteristieke woning in Best  duurzaam en onderhoudsvrij te maken.
Zowel op enkele posities op de begane grond, als op de gehele eerste verdieping  heeft Focus kozijntechniek de kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen met Houtlook verbinding en de bestaande dakkapel opnieuw bekleed.

De gekozen kleuren zijn typerend voor deze woning. De kleur van de bestaande markiesluifels zijn hier op afgestemd, dus het was van belang dat de nieuwe kozijnen overeen zouden komen met de bestaande. Omdat Focus kozijntechniek de kozijnen  in vele kleuren kan leveren, was dit geen enkel probleem.

De reeds aanwezige dakkapel is voorzien van een nieuw kozijn en afgewerkt met Keralit. (kunststof). Hierdoor heeft deze weer een nieuwe  uitstraling en is het een geheel met de rest van de woning.

We hebben positieve reacties mogen ontvangen van de Familie van der Sman. Hieruit hebben we op kunnen maken dat ze erg tevreden zijn met het resultaat. “Het kunststof is nauwelijks van echt hout te onderscheiden en de roedeverdeling is in tact gehouden waardoor de nieuwe kozijnen een geheel vormen met de al bestaande kozijnen van de woning, we hebben al veel positieve reacties gehad.”

< Terug naar alle projecten van Showroom Uden

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]