Plissèhordeuren

Voor deuren en schuifpuien adviseert Focus Kozijntechniek plissèhorren en plissèhordeuren. Het gaas van deze horren is namelijk speciaal ontwikkeld om het op te kunnen vouwen, ook wel plisseren genoemd. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug maar blijft op de door u gewenste stand staan, daarnaast worden deze producten standaard door ons in uw kozijn geplaatst. Ook voor grote oppervlakken zoals schuifpuien, tuindeuren en serres biedt een plissèhordeur de uitkomst. 

De voordelen en eigenschappen van plissèhordeuren

geheel uitgevoerd in aluminium
voorzien van zwart plissé gaas
ondergeleider slechts 3mm hoog
voor in de dag montage
op de dag montage is mogelijk
blijven op elke gewenste stand staan
gaasgeleiding door middel van een ketting
geschikt voor binnen en buiten montage
hor4 hor1 hor3

KeJe plissèhordeuren op maat

Focus Kozijntechniek levert onder andere plissèhordeuren van fabrikant KeJe. Standaard opgenomen in het assortiment zijn de KeJe plissèhordeur en inzetplissèhordeur. Beiden zijn voorzien van zwart geplisseerd gaas wat zonwerend en goed zichtbaar is. De plissèhordeur werkt zonder veer-spanning waardoor deze in een door u gewenste stand blijft staan. Daarnaast kan deze middels een treklijst worden bediend en wordt dit kliksysteem zonder boren of schroeven van binnenuit geplaatst.

Japanse plissèhordeuren van Novatrade 

Naast KeJe werkt Focus Kozijntechniek ook samen met fabrikant Novatrade. Deze fabrikant levert originele Japanse hordeuren welke zijn voorzien van speciaal plissègaas. De systemen van Novatrade nemen weinig ruimte in beslag gezien deze geen gebruik maken van de onderdorpel maar van een geleidingsstrip. Daarnaast zijn deze plissèhordeuren weersbestendig en onderhoudsvrij. 

Onze plissèhordeuren zijn in diverse kleuren en texturen leverbaar, ze worden op maat geleverd en kunnen worden afgestemd op de kleur van uw kozijnen. In onze showroom kunt u de vele modellen altijd eens vrijblijvend komen bekijken.

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]