Overkappingen van Focus Kozijntechniek

Wat extra beschutting op uw terras of balkon kan u veel plezier opleveren. Bij Focus Kozijntechniek kunt u dan ook terecht voor diverse vormen van overkappingen die u de juiste bescherming bieden tegen weer en wind. Wij werken samen met Alluma Rolluiken & Zonwering, een productiebedrijf dat in Nederland uniek is op het gebied van de totale collectie buitenzonwering welke aangeboden word.

overkapping-v91-render overkapping-v92-sfeerbeeld overkapping-v95-sfeerbeeld

Alluma verandadak

Een doeltreffend en prijsgunstig type terrasoverkapping is een verandadak. Focus Kozijntechniek heeft twee typen opgenomen in het assortiment namelijk de Alluma V91 en de Alluma V95. De V91 is multifunctioneel en standaard voorzien van een bladvanger, een groot- of klassiek profiel, glas of polycarbonaat, aluminium profielen en een voetplaat. Daarnaast heeft u de keuze uit vele extra’s zoals verlichting, zonwering en glaswanden.

De V95 is een eenvoudige terrasoverkapping. Dit type is voorzien van een hoge stabiliteit, polycarbonaat platen, een scharnierprofiel met wandaansluiting bij de goot, hemelwaterafvoer en een voetplaat. De V95 is leverbaar tot een afmeting van 7 x 3,5 m1. De extra’s welke aan dit type verandadak kunnen worden toegevoegd zijn hallogeen inbouwverlichting en een betonpoer.

Glaswanden, langer buiten genieten zowel in het voor- als najaar

Nieuw op de markt is een flexibel glaswand-systeem waarbij u diverse glaspanelen geheel of gedeeltelijk open kunt schuiven. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van uw terras wanneer het u uitkomt. Deze speciale glaswanden bieden beschutting, vergroten uw leefruimte waardoor u langer buiten kunt genieten, reduceren het lawaai en zijn flexibel in gebruik. Het systeem bestaat uit 8 mm gehard glas geplaatst in een sporen rail en is leverbaar in de kleuren ivoor of antraciet.

 

CE-certificering

Focus kozijntechniek beschikt over een CE-certificering op al hun overkappingen. Met dit keurmerk garanderen wij de veiligheid van onze constructies. Onze terrasoverkappingen zijn  samengesteld uit onderdelen die voorzien zijn van een CE verklaring, waaruit blijkt dat ze volgens de Europese wetgeving berekend en geproduceerd zijn. Dit betekent dat ze voldoen aan alle Europese normen.

 

U heeft geen bouwvergunning nodig om een terrasoverkapping te plaatsen dus wacht niet langer en breng een bezoek aan onze showroom in Uden of Utrecht om uw persoonlijke mogelijkheden te bekijken.

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]