De kunststof mogelijkheden van Focus Kozijntechniek

Kunststof kozijnen, ramen en deuren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen:

  vaste kozijnen
  draaikiepramen
  valramen
  uitzetramen
    stolpramen
  voor- en achterdeuren
  tuindeuren
  hefschuifpuien

Deze uitvoeringen bieden stuk voor stuk vele mogelijkheden. Zo zijn al onze kunststof kozijnen standaard voorzien van een afsluitbare raamkruk en inbraak werend veiligheidsbeslag, weerstandklasse 2, welke de normering van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw doorstaat en voldoet aan het Politie Keurmerk “ Veilig Wonen”. Daarnaast zijn de draaikiep- en stolpramen standaard voorzien van een verborgen beslag waardoor de raamscharnieren aan de binnenzijde niet zichtbaar zijn. 

Kunststof deuren zijn bij Focus Kozijntechniek altijd voorzien van een veiligheidscilinder, inbraakwerend veiligheidsbeslag, en een kruk aan de binnen- en buitenzijde. De meerpuntsluiting is krukbediend. Dit wil zeggen dat wanneer u de deur op slot doet, de meerpuntvergrendeling in het kozijn haakt en vervolgens de sleutel blokkeert. Deze sluiting draagt dus gegarandeerd bij aan uw veiligheid.

Een kunststof hefschuifpui is standaard voorzien van een meerpuntvergrendeling met een hefboombediening aan de binnenzijde en een komgreep aan de buitenzijde. Dit is uit te breiden met een extra hefboombediening aan de buitenzijde zodat de kunststof pui ook hier te bedienen en af te sluiten is. Uiteraard is ook de kunststof hefschuifpui voorzien van inbraakwerend veiligheidsbeslag.

kozijnen2 kozijn-utrecht kozijnen1 raamrond-dak


Functioneel en isolerend

De kunststof kozijnen, ramen en deuren van Focus Kozijntechniek zijn uitgerust met hoogwaardige krimp- en onderhoudsvrije zachte kunststof afdichtingen en isoleren warmte en geluid. Daarnaast heeft u de keuze uit twee uitvoeringen glaslatten: rechte of geprofileerde. Al deze eigenschappen bieden optimale bescherming tegen wind en water en voorkomen streepvorming op uw glas.


Traditioneel met rechte hoekverbindingen

Focus Kozijntechniek biedt u ook de mogelijkheid om de verstekken recht te maken zodat uw kunststof kozijnen ogen als traditionele houten kozijnen. Tegen een kleine meerprijs maken wij dan zogenaamde HLS of HLV rechte hoekverbindingen. Kunststof kozijnen, ramen en deuren uit deze serie hebben aan de buitenzijde een hoek-las welke exact lijkt op een traditionele kozijnverbinding.

Breng eens een bezoek aan één van onze showrooms zodat onze adviseurs u vrijblijvend de uitgebreide mogelijkheden en voordelen kunnen laten zien! 

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]