Kunststof kozijnen, ramen en deuren

Kozijnen, ramen en deuren zijn een bepalende factor betreffende de uitstraling van uw woning. Naast het aanzicht dragen deze producten, door jarenlange ontwikkelingen, ook bij aan uw persoonlijk gemak en optimaal wooncomfort. Onze kunststof kozijnen, ramen en deuren zijn uitsluitend van goede kwaliteit. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, kleurecht, vormvast en bestendig tegen diverse weersomstandigheden. Daarnaast zijn de kunststof kozijnen in vele kleuren leverbaar en voorzien van een natuurgetrouwe nerfstructuur. Bekijk hier het overzicht van de kleuren met houtnerfstructuur en onze Acrylcolor kleurencollectie.

Onze kunststof producten worden op maat gemaakt en zijn leverbaar in drie profielseries. In Nederland wordt de voorkeur vaak gegeven aan een verdiept profiel maar daarnaast bieden wij u ook de optie om te kiezen voor een vlak profiel. In beide gevallen wordt er gebruik gemaakt van een rechte hoekverbinding zodat uw kozijnen hun traditionele uiterlijk behouden. Ook voor bijzondere vormen zoals getoogd, rond of een afwijkende hoek bieden onze kunststof kozijnen, ramen en deuren de uitkomst. 

Vlak profiel Verdiept profiel - 8020 Houtlookverbinding Verdiept profiel - 8020 Vlak/schuin combi profiel - 8028 Schuin profiel – 8018 Houtlookverbinding

Focus Kozijntechniek, dealer van topmerken

Focus Kozijntechniek is officieel dealer van diverse merken op het gebied van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Zo is er een jarenlange samenwerking met diverse solide fabrikanten. Focus Kozijntechniek heeft bewust gekozen voor dit brede assortiment zodat er altijd een passende oplossing op maat aangeboden kan worden, gebaseerd op het type woning en uw persoonlijke wensen. Daarnaast zijn wij ook de juiste partij voor bijpassende vensterbanken en een perfecte afwerking  aan de binnenzijde van uw woning.

Bent u dus op zoek naar een duurzaam en tijdloos design? Breng dan eens een bezoek aan onze showrooms en ontdek zelf de vele voordelen van de nieuwste kunststof kozijnen, ramen en deuren!

De kwaliteit van de producten en het fabricageproces staan onder voortdurende controle van Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). Het productiesysteem is KOMO gecertificeerd.

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]