Knikarmschermen

Focus Kozijntechniek levert knikarmschermen van het kwaliteitsmerk Alluma. Deze schermen, ook wel terrasschermen genoemd, geven volop ruimte en zijn perfect geschikt om een groot deel van uw terras te overdekken. Terraszonwering is erg gevoelig voor wind. Onze producten zijn dan ook gemaakt van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium, voorzien van een solide frame en een stabiele techniek. Alle bouten en moeren zijn van roestvrij staal. Onze knikarmschermen zijn erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam zodat u er jarenlang plezier van zult hebben.

Knikarmschermen zijn bij ons standaard uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme door middel van een draaistang. U kunt kiezen voor elektrische bediening met of zonder afstandsbediening. U stelt het scherm precies op de door u gewenste schuinte in middels de diverse hoekinstellingen.

b10 b26 c60

Groot assortiment doeken

Het doek van een knikarmscherm is erg bepalend voor de uitstraling aan de buitenzijde van uw woning. Wij bieden u dan ook een breed assortiment aan doeken zowel eenkleurig als met strepen of bedrukt naar eigen ontwerp. 

Bezoek onze showroom

Kies ook voor een verlenging van uw woonkamer en kom eens vrijblijvend langs in onze showroom om de vele knikarmscherm modellen te aanschouwen. 

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]