Creëer sfeer, selecteer de kleuren naar uw wens

Naast het formaat en de uitvoering van uw kunststof kozijnen, ramen en deuren is ook de kleur erg bepalend. Naast de standaard kleuren, wit en crème, kunt u bij Focus Kozijntechniek terecht voor vele andere kleuren en houtdesigns met een houtnerfstructuur. Onze kunststof kozijnen kunnen zowel aan de binnen- als buitenzijde worden voorzien van een kleur en structuur naar uw keuze.


Standaard kleuren met houtnerfstructuur

Onderstaande kleuren zijn standaard leverbaar bij Focus Kozijntechniek. Om een goed beeld te krijgen van deze kleuren raden wij het u aan om een bezoek te brengen aan onze showroom in Leerdam, Uden of Utrecht. Ook als uw kleur hier niet staat weergeven kunnen wij u van dienst zijn. Diverse kleuren zijn op aanvraag leverbaar en dit zoeken wij dan ook graag vrijblijvend voor u uit.

Acrylcolor

Naast onze standaard kleurencollectie bieden wij u ook de mogelijkheid om te kizen voor Acrylcolor. Tijdens het kleurgeving-procedé co-extrusie wordt het crème witte PVC-basisprofiel en het kleurrijke acrylglas in één proces onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door het versmelten van beide materialen ontstaat een zijdematte, kleurrijke profieloppervlakte. Acrylcolor is kleurecht, immuun tegen weersinvloeden, krasvast en 100% recyclebaar. Het is in onderstaande kleuren verkrijgbaar, de binnenzijde is echter altijd crème wit. Om een goed beeld te krijgen van deze speciale kleuren raden wij het u aan om een bezoek te brengen aan onze showroom in Leerdam, Uden of Utrecht.

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]