Keralit & VinylPlus,
duurzame gevelbekleding en dakranden

Gevelbekleding en dakranden dragen bij aan de uitstraling van uw woning. Focus Kozijntechniek heeft vele onderhoudsarme mogelijkheden om de houten beplating in uw huidige situatie te vervangen. Middels de nauwe samenwerking met de merken Keralit en VinylPlus kunnen onze adviseurs u altijd aan de juiste oplossing helpen.

gevelbekleding_inzet3 gevelbekleding_inzet4 gevelbekleding_inzet5

Keralit en VinylPlus, verantwoord en milieubewust

Zowel Keralit als VinylPlus hechten veel waarde aan het milieu en hun gevelbekleding en dakranden bestaan dan ook uit hoogwaardige gerecyclede kunststoffen. De bekleding is vormvast en wordt niet aangetast door schimmels en bacteriën. Daarnaast voldoen beide merken aan de richtlijnen van “Duurzaam Bouwen”. De panelen hebben een standaard lengte van zes meter waardoor ze makkelijk verwerkt kunnen worden en ze worden met een onzichtbare bevestiging bij u gemonteerd waardoor het geheel erg strak afgewerkt kan worden.

De onderhoudsarme producten van Keralit zijn in vier uitvoeringen leverbaar. De toplaag van deze producten bestaat uit het bekende “Renolit” welke in de bouwwereld bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en kleurechtheid.  VinylPlus heeft drie uitvoeringen waar u uit kunt kiezen en heeft een erg uitgebreid assortiment aan kleuren en structuren waar u uit kunt kiezen. Beide geven tien jaar fabrieksgarantie op uw aankoop.

Al met al twee topmerken op het gebied van gevelbekleding en dakranden. Mocht u hier meer over willen weten dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Uden of Utrecht

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]