Focus Kozijntechniek levert diverse horren

Vliegende insecten kunnen heel vervelend zijn. Vooral als u aan het water of dicht bij weilanden woont kunt u hier veel last van hebben. Natuurlijk kunt u alle ramen en deuren sluiten maar het is ook goed voor de gezondheid om uw woning af en toe te ventileren. In dit geval kunnen horren uw woonplezier enorm vergroten. Focus Kozijntechniek levert allerlei soorten horren om volledig beschermd te kunnen ventileren en insecten buiten de deur te houden. Natuurlijk zijn deze ook in combinatie met nieuwe kunststof of aluminium kozijnen leverbaar.

hor1 hor2 hor3

KeJe en Novatrade, de experts op het gebied van horren

Focus Kozijntechniek werkt op het gebied van horren nauw samen met twee vooraanstaande fabrikanten: KeJe en Novatrade. Zowel KeJe als Novatrade staan garant voor een groot horrenassortiment, snelle levertijden en de diverse typen horren kunnen zowel op houten, kunststof als aluminium kozijnen worden toegepast. Daarnaast bieden KeJe en Novatrade een grote standaard kleurencollectie aan waar u een keuze uit kunt maken. Mocht uw voorkeur vallen op een afwijkende kleur dan kan deze middels een vaste poedercoater vakkundig worden aangemaakt. De horren van KeJe en Novatrade  zijn hierdoor dan ook altijd moeiteloos af te stemmen op de huidige stijl van uw woning. Focus Kozijntechniek levert diverse soorten horren van KeJe en Novatrade waaronder:

inzethorren   hordeuren
rolhordeuren   schuifhorren
plissèhorren      

Bent u op zoek naar horren van uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen? Breng dan gerust een bezoek aan de showroom van Focus Kozijntechniek voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat.

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]