De veelzijdige mogelijkheden van gevelbekleding
en dakranden

Als uw woning is voorzien van veel houten beplating in de gevel dan bent u waarschijnlijk geregeld in de weer om het schilderwerk bij te houden. Deze klus behoort bij velen van ons niet tot de favoriete bezigheden. Focus Kozijntechniek helpt u graag aan de oplossing om dit tot de verleden tijd te laten behoren. Wij vervangen uw beplating en plaatsen er onderhoudsarme materialen zoals Volkern HPL platen van de merken Plastica of Milyt voor terug. Hierdoor bent u gegarandeerd voor een lange periode van het onderhoud aan uw gevel verlost. Daarnaast kunt u zelf een keuze maken voor de kleur van de beplating om zo ook de uitstraling van de woning te optimaliseren.

Als extra aanvulling kunt u kiezen voor kunststof schroten of rabatdelen. Focus Kozijntechniek werkt op dit gebied samen met de kwaliteitsmerken Keralit en VinylPlus. Betreft de dichte vlakken in kozijnen leveren wij glazen panelen van Colorbel en Emalit.

Klinken deze onderhoudsarme materialen u als muziek in de oren? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom bij u in de buurt. Wij zijn u graag van dienst. 

gevelbekleding_inzet1 gevelbekleding_inzet2 gevelbekleding_inzet6

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]