Dorpels voor al uw ramen en deuren

Uw ramen en deuren worden standaard voorzien van dorpels. Een dorpel is van waarde om de ruimte tussen de deur en de vloer te dichten of om bijvoorbeeld bij een raam water de ruimte te geven om af te lopen. Raamdorpels worden voornamelijk geleverd in hardsteen, zowel prefab als op maat gemaakt. Op het gebied van deurdorpels levert Focus Kozijntechniek naast aluminium en hardstenen uitvoeringen ook dorpels van het merk Isostone welke zowel voor nieuwbouw als voor renovatie geschikt zijn. Isostone is samengesteld uit glasvezel versterkt kunststof wat als voordeel heeft dat het heel laag van gewicht, enorm sterk en erg breukvast is. Daarnaast heeft Isostone een gunstige isolatiewaarde omdat de glasvezelversterkte dorpels voorzien zijn van holle kamers waardoor de aanwezige lucht als isolator functioneert.

De dorpels van Isostone zijn zowel geschikt voor houten als voor kunststof gevelelementen en de diverse profielen zijn geschikt voor toepassingen op alle systeemhuizen binnen de Nederlandse bouwmarkt.

dorpel1 dorpel2

Vanzelfsprekend kunt u ook voor dorpsel in hardsteen en aluminium bij ons terecht. De perfecte dorpels vindt u dan ook bij Focus Kozijntechniek. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze showroom in Uden of Utrecht

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]