Kunststof en aluminium deuren van Focus Kozijntechniek

Bij Focus Kozijntechniek kunt u terecht voor allerlei soorten deuren. Het is dan ook erg belangrijk om goede deuren te selecteren gezien deze enorm veel bijdragen aan de sfeer, uitstraling en het unieke karakter van uw woning. Of het nu gaat om een voordeur, achterdeur, binnendeur, openslaande tuindeur, schuifpui of een vouwwand, binnen ons veelzijdige assortiment vindt u zeker een geschikte deur om de uitstraling van uw woning compleet te maken.

Onze kunststof en aluminium deuren worden op maat gemaakt, afgestemd op uw wensen. U heeft de keuze uit een groot scala mogelijkheden zoals figuurglas en een vlak- of sierpaneel. Daarnaast is ook de keuze in sierbeslag erg omvangrijk. Alle krukken, grepen, duwers, deurbellen en zelfs een brievenbus kunt u geheel naar wens uitzoeken en aan laten brengen. Op deze manier bent u in de gelegenheid om een persoonlijk tintje te geven aan een deur.

voordeur-ameland deur7 Inbouwpaneel Vleugeloverdekkend


Veilig, betrouwbaar en isolerend

Standaard voorzien wij onze deuren tijdens het fabricage proces van veiligheidscilinders, meegelaste verstevigingshoeken, meerpuntsveiligheidssluitingen en inbraakwerende terugverende deurkrukken. Onze kunststof en aluminium deuren voldoen dan ook ruimschoots aan de normen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en het Politiekeurmerk “Veilig Wonen”. Daarnaast zijn de deuren uitgerust met hoogwaardige krimp- en onderhoudsvrije afdichtingen. Deze eigenschappen dragen bij aan een perfecte wind- en waterdichtheid. Onze deuren presteren dan ook optimaal op het gebied van isolatie. Daarnaast beschermen zij uw deur tegen weersinvloeden en zorgen zij ervoor dat er geen streepvorming op het glas of kozijn ontstaat. Glaslatten leveren wij in twee uitvoeringen: rechte en geprofileerde.

Breng eens een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Uden of Utrecht en ervaar zelf wat onze adviseurs voor u kunnen betekenen rondom aluminium en kunststof deuren.

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]