Dakvensters van Velux bij Focus Kozijntechniek

Een zolderverdieping neemt vaak een groot deel van het totale vloeroppervlak in. U kunt een extra functie aan deze ruimte geven door middel van dakvensters. Een dakvenster creëert meer daglicht en zorgt voor ventilatie zodat uw zolder optimaal benut kan worden. Focus Kozijntechniek is de perfecte partij voor het adviseren, leveren en plaatsen van dakvensters. In samenwerking met VELUX, importeur van dakvensters en aanverwante artikelen, zijn de mogelijkheden welke Focus Kozijntechniek u kan bieden eindeloos.

Binnen het assortiment van VELUX zijn er dakvensters in allerlei soorten en maten opgenomen waarbij elke type zijn eigen voor- en nadelen heeft. Of u nu op zoek bent naar dakvensters voorzien van HR++ glas, een elektrische bedienbare versie of een type met een onderhoudsarme afwerking, Focus Kozijntechniek en VELUX voorzien u altijd van een effectieve betrouwbare oplossing met een fijne garantie.  

Breng eens een bezoek aan onze showroom in Uden of Utrecht. Onze adviseurs gaan graag vrijblijvend met u rond de tafel om alle mogelijkheden door te nemen. Daarnaast vindt u hier ook leuke raamaccessoires om het plaatje misschien helemaal compleet te maken.

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]