Dakkapellen

Het is niet noodzakelijk om te verhuizen of een langdurige verbouwing op te starten om extra leefruimte en licht in uw woning te creëren. Een dakkapel biedt hier de uitkomst, en Focus Kozijntechniek plaatst deze binnen één dag bij u op locatie.

Onze kunststof dakkapellen zijn volledig geïsoleerd en standaard voorzien van dubbele beglazing. Naast de mooie uitstraling zijn de dakkapellen bestand tegen alle weertypen en milieuvriendelijk. Focus Kozijntechniek maakt een dakkapel altijd voor u op maat en als u kiest voor kunststof beschikt u ook meteen over een onderhoudsvrij type waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

dakkapel1 dakkapellen2

Mocht u meer geïnteresseerd zijn in een traditionele dakkapel dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij maken uw dakkapel in iedere gewenste afmeting en aangepast op de bouwstijl van uw woning. U heeft hierbij de keuze uit diverse materialen als onderhoudsvrij kunststof zoals volkern, kunststof rabatdelen zoals Keralit of een karakteristieke houten dakkapel.

Denk eens aan de onbenutte plekken onder het schuine dak van uw zolder of kies voor extra ruimte in uw slaapkamer, studeerkamer of hobbykamer. Wacht niet langer en neem nu contact op met Focus Kozijntechniek, zodat ook u binnenkort geniet van meer ruimte en lichtval in uw woning. 

Neem contact met mij op Eindhoven    Uden    Utrecht  

FOCUS KOZIJNTECHNIEK UDEN    |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK UTRECHT   |    FOCUS KOZIJNTECHNIEK EINDHOVEN

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]